Hva skjer?

2022

Bli med på en vandring langs Andelva fra Bønsdalen til Mago B (Eidsvoll Verk) søndag 1. mai kl. 12.00

Endelig kan Eidsvoll Historielag invitere til vandring langs det som kalles Industrihistorisk sti . Stien er ca. 3,5 km lang og har blitt til for å formidle det hundreårige industrieventyret som fant sted langs Andelva.
Underveis vil det bli guiding og orientering samt en liten stopp på Nygård for en kopp kaffe og noe å bite i (og kanskje en overraskelse eller to...).

Man på påregne at turen kan ta vel tre timer, og husk passende fottøy.
Vel fremme ved Mago B ved Eidsvoll 1814 kan vi, for dem som trenger det, by på skyss med buss tilbake til Bønsdalen (dette må bestilles på forhånd).

Deltageravgift kr 200
Medlemmer kr 150
Skyss kr 50

Påmelding innen søndag 24. april